Wij leveren snel de gewenste rekfolie

Bovo Verpakkingen specialiseert zich in een snelle service voor het leveren van alle nodige rekfolie. Speciaal voor onze klanten houden wij een breed gamma van rekfolie op stock in alle mogelijke diktes en breedtes. Ons assortiment rekfolie omvat zowel de gekende handwikkelfolie als machinefolie. Wens je een offerte of advies op maat? Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Rekfolie is een uiterst handige en flexibele manier om snel pallets of producten te verpakken. Je draait de rekfolie rond het pallet of de producten en trekt alles stevig aan.

Des te harder je de folie aantrekt, des te vaster zitten de producten. Wij onderscheiden in ons gamma handwikkelfolie en machinefolie.

Handwikkelfolie

Dankzij ons breed gamma aan maten, kan je de handwikkelfolie selecteren die perfect bij je in te pakken producten, dozen of paletten past. Bekijk hier onze standaardmaten die we op stock hebben en dus meteen kunnen leveren.

Daarnaast zijn andere formaten altijd mogelijk. Naast de transparante rekfolie leveren wij handwikkelfolies ook in het wit of zwart. Dit beschermt je producten extra tijdens het transport omdat niemand herkent wat er vervoerd wordt.

Ook kleine rollen folies zijn mogelijk voor het bundelen van profielen, latten, dozen,… Met deze mini-stretch rekfolie groepeer je op een snelle en handige manier verschillende producten.

Machinefolie

Wij leveren machinefolie voor elke wikkelaar met een klassiek remsysteem. Ons gamma bevat een ruim aanbod aan transparante machinerollen. Deze rekfolie heeft standaard een rekvermogen van 150 procent.

Als je wikkelaar werkt volgens het powerstrech-systeem, helpen je graag bij het zoeken van de rekfolie die geschikt is voor jouw machine. Daarvoor voeren we een grondige test uit. Hierdoor bespaar je nog meer op je verbruik van rekfolie.

Als one-stop-shop voor verpakkingen en toebehoren heeft Bovo Verpakkingen alle producten in huis om goederen veilig te verpakken en te verzenden.

Dringend rekfolie nodig? Contacteer ons gerust voor een offerte.

Website by Tonc