Actief in heel Vlaanderen

Dé verpakkingsadviseurs voor heel Vlaanderen

Al sinds 1999 is BOVO actief als verpakkingsspecialist. Wij bieden KMO’s, webshops en grote bedrijven een one-stop-shop voor al hun verpakkingen en beschermingsmateriaal. Vanuit onze thuisbasis in Retie bouwden wij eerst een sterke positie uit in de provincies Antwerpen en Limburg, vervolgens in heel Vlaanderen.

BOVO staat als verpakkingsspecialist bijzonder dicht bij zijn klanten. Zaakvoerder Tom Corthout en zijn verpakkingsadviseurs volgen elke offertevraag en ieder order persoonlijk op. Binnen de 24 uur volgt er een antwoord op elke vraag.

Persoonlijk langsgaan

Het liefst gaat Tom Corthout of één van zijn verpakkingsadviseurs persoonlijk langs bij nieuwe potentiële klanten. Bestaande klanten mogen een regelmatig bezoek verwachten. Zo zien wemet eigen ogen de producten en het productieproces. Vanuit deze ervaring vertrekken onze adviseurs voor het juiste verpakkingsadvies.

Meer dan 15 jaar ervaring

Na meer dan vijftien jaar in de verpakkingsbusiness weten Tom Corthout en zijn verpakkingsadviseurs perfect hoe een product verpakt moet worden voor de juiste bescherming aan de laagste kosten.

Offerte? Binnen de 24 uur heb je een prijs.

Website by Tonc