Gegarandeerd de juiste tape voor jouw toepassing

Aanvullend op onze verpakkingstapes en de dubbelzijdige tapes hebben wij nog verschillende types. We zetten al onze mogelijkheden op een rij.

Masking Tape1. Masking Tape (schilderstape)

Deze zelfklevende crêpepapier tape wordt meestal gebruikt bij schilder- en spuitwerken. Deze tape bezit een laag kleefvermogen en is makkelijk scheurbaar met de hand. Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten: 60°C – 80 °C – 120 °C

Breedte Lengte Aantal / doos
15 mm 50 mtr 60 rol
19 mm 50 mtr 48 rol
25 mm 50 mtr 36 rol
38 mm 50 mtr 24 rol
50 mm 50 mtr 24 rol

Filament tape2. Filament Tape

Deze uitermate sterke poliprop tape bezit een glasvezelversterking in de lengte of heeft zelfs een lengte- en breedteversterking. Zeer hoge trekvastheid en kleefkracht. Verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Omsnoeringstape3. Omsnoeringstape

Deze bijzonder sterke tape kan je gemakkelijk verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen. Uitermate geschikt voor het bundelen van goederen en het vastzetten van ladingen op pallets.

Duct Tape4. Duct tape (linnentape)

Een linnen tape met een multifunctionele inzetbaarheid. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Vooral gebruikt in de muziek- en theaterwereld en het ideale hulpmiddel bij het opstellen van tentoonstellingen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Papieren Tape5. Papieren tape

De perfecte tape voor het sluiten van je zware verpakkingen. Makkelijk aan te brengen zonder water. Een ideale manier om je kartonnen dozen te beveiligen. Het karton scheurt bij het verwijderen van dit soort tape.

6. Papieren kleefband

Deze tape kleeft perfect op al je kartons. Wanneer de lijm in contact komt met water, kleeft die onmiddellijk op de doos en dringt de lijm door tot in het karton. Daardoor veroorzaakt iedere poging tot het losmaken van de tape scheuren in het karton, waardoor inbreuken meteen zichtbaar zijn. Een 100 % recycleerbaar product.

Veiligheids etiket7. Andere soorten tapes

Ook verkrijgbaar bij BOVO:

  • Elektrische tape
  • Grafische tape
  • Markeringstape
  • Security tape
  • Magnetische tape
  • Aluminium tape

Offerte? Binnen de 24 uur heb je een prijs.

Website by Tonc