Kies voor een ander stretchfolie gamma en bespaar 25%

Vertrouw op de verpakkingsadviseurs van BOVO Verpakkingen en schakel over naar een nieuw gepatenteerd stretchfolie gamma. Dankzij de gewichtsverlaging tot de helft voor één ingewikkeld pallet, bespaar je tot maar liefst 25% kosten op je afwikkelfolie. Deze nieuwe stretchfolie omvat een compleet gamma met draadjesfolie. Deze draadjes garandeerden een interne versteviging. Binnen ons nieuw gamma stretchfolie vind je voor elke verpakkingsbehoefte het juiste type, zowel voor machinaal als manueel gebruik. Onze verpakkingsadviseurs komen persoonlijk langs voor een demonstratie en gericht advies. Maak hier je afspraak.

Ons nieuw stretchfolie gamma overtreft op alle vlakken de traditionele wikkelfolies. Ontdek hier alle voordelen.

 • Bespaar tot de helft op één pallet
  Onze draadjesfolie is tussen de draadjes veel dunner dan gewone wikkelfolie. Hierdoor heb je in totaal veel minder folie nodig voor het verpakken van één pallet. Deze gewichtsdaling bedraagt tussen de 40 en 50%. Dit leidt tot een kostenbesparing van 25%, inclusief een lagere aangifte voor Val-I-Pac.
 • Uiterst scheurbestendig dankzij de interne versteviging
  De interne draadjes die doorheen het volledige gamma stretchfolie lopen, zorgen voor een ongeziene versteviging. Daardoor is onze draadjesfolie uitermate scheurbestendig, ook bij zware en technische toepassingen.
 • Toepasbaar op elke afwikkelmachine
  Van onze nieuwe stretchfolie bestaat een compleet gamma voor wikkelmachines, zowel met als zonder voorrek. Je hoeft niets te investeren om over te schakelen. Onze verpakkingsadviseurs demonstreren bij jou ter plaatse de mogelijkheden. Meteen staan ze ook in voor een optimalisatie van je machine, zodat je rendement door de overschakeling nogmaals verhoogt.
 • Ergonomisch en eenvoudig manueel afwikkelen
  Dankzij het lagere gewicht van onze draadjesfolie verhoogt de ergonomie. Ook het afwikkelen zelf verloopt veel eenvoudiger. Onze draadjesfilm heeft een soort van interne rem, zodat je weet wanneer te stoppen met rekken voor een optimaal gebruik.
 • Een compleet gamma stretchfolie voor elke toepassing
  Voor elke behoefte vind je in ons gamma vernieuwende stretchfolie de juiste toepassing. Zowel voor licht, algemeen als zwaar verbruik hebben we een aangepaste folie. Wij adviseren je persoonlijk welke folie voor jouw verpakkingsbehoeftes de beste oplossing inhoudt.

Ontdek persoonlijk de voordelen van onze vernieuwende draadjesfolie?

Maak hier je afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

 

Website by Tonc