Ontdek ons gepatenteerd gamma rekfolie en bespaar 25%

Met een compleet nieuw gamma rekfolie geeft BOVO Verpakkingen jou de kans om tot maar liefst 25% te besparen op wikkelfolie. Het grote geheim in ons nieuwe gamma rekfolie schuilt in de draadjes die door de folie lopen. Deze zorgen voor een interne versteviging. Daardoor verbruik je tot 50% minder wikkelfolie per pallet. Bovendien is ons nieuwe gamma rekfolie uitermate scheurbestendig. Welke toepassing kies jij best binnen ons nieuw gamma rekfolie? Onze verpakkingsadviseurs komen vrijblijvend langs voor een demonstratie, een analyse van je behoeftes en aangepast verpakkingsadvies. Maak hier je afspraak.

Met het nieuwe gamma rekfolie voegt BOVO Verpakkingen letterlijk de draad bij het woord. We zetten voor jou graag de voordelen op een rijtje wanneer je overschakelt:

 • Je gebruikt 50% minder folie per pallet
  Per pallet loopt de gewichtsbesparing op tot maar liefst 50%. Onze nieuwe wikkelfolie bevat draadjes ter versteviging, waardoor de folie tussen de draadjes veel minder dik moet zijn. Dit leidt tot een forse daling van het folieverbruik, wat meteen een enorme gewichtsdaling inhoudt. Dit is niet alleen goed nieuws voor het milieu. De kostenbesparing bedraagt 25%, aangevuld met een lagere aangifte voor Val-I-Pac.
 • Ons nieuwe gamma rekfolie scheurt niet
  Onze draadjesfilm herleidt het risico op scheuren tot een absoluut minimum. Dat geldt ook voor technische en zware toepassingen.
 • Te gebruiken op je bestaande wikkelmachines
  Om over te schakelen op ons nieuwe gamma rekfolie hoef je niet te veranderen van machines. Ook moet je niet investeren in eventuele aanpassingen. Onze verpakkingsadviseurs demonstreren ter plaatse hoe jij met je bestaande machines – met of zonder voor voorrek – de nieuwe draadjesfilm kan gebruiken. Bovendien optimaliseren we je machine zodat je maximaal van alle voordelen geniet.
 • Eenvoudiger manueel afwikkelen
  Een rol draadjesfilm weegt veel minder dan een traditionele rol stretchfilm. Ook het afwikkelen zelf verloopt veel eenvoudiger. De nieuwe gepatenteerde folie blokkeert automatisch bij optimaal gebruik, zodat je nooit te ver gaat.
 • Voor elke verpakkingsbehoefte juiste rekfolie
  Binnen ons gamma aan rekfolie hebben we voor elke toepassing de juiste folie. Het gamma is opgedeeld in een type voor licht, algemeen en zwaar verbruik. Onze verpakkingsadviseurs geven advies op maat voor de juiste keuzes.

Maak kennis met ons nieuw gamma aan rekfolie?

Maak hier je afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

 

Website by Tonc