Postdozen op maat? Geen probleem!

Op zoek naar kartonnen postdozen? Bovo Verpakkingen levert je zowel postdozen volgens onze standaardafmetingen als postdozen die volledig op maat worden gemaakt. Deze postdozen op maat leveren we al na zeven werkdagen. Ook gepersonaliseerde bedrukkingen zijn perfect mogelijk.

Postdozen zijn bijzonder populair om voorwerpen met de post of met een koeriersdienst te verzenden. Denk daarbij maar aan het verzenden van boeken, prijslijsten, catalogi, drukwerk,… Postdozen zijn bijzonder handig omdat ze dankzij de kleppen aan de zijkanten zelfsluitend zijn.

De dozen komen plat aan en zijn speciaal gestanst. Eenmaal geplooid heb je een kant-en-klare zelfsluitende doos om je goederen te verzenden.

Onze standaard postdozen

Voor de postdozen met standaardafmetingen heb je de keuze uit negen verschillende formaten. Deze postdozen hebben driedubbele karton langs de zijkanten voor extra sterkte tijdens het versturen. Dankzij onze ruime stock kunnen wij deze postdozen vrijwel meteen leveren.

Postdozen op maat

Volstaan de standaardafmetingen niet voor jouw behoeftes? Wenst je een eigen postdoos met een unieke bedrukking. Gemiddeld klaren wij binnen de zeven werkdagen de klus. Met onze online dozenconfigurator kan je zelf je postdoos op maat samenstellen.

Je bepaalt in een handomdraai de afmetingen, kleur en stevigheid. Voor de bedrukking stuur je best een mailtje, zodat we een drukproef kunnen opmaken en je deze toesturen.

Waarom Bovo Verpakkingen?

Bovo Verpakkingen ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een flexibele one-stop-shop voor verpakkingen en alle nodige toebehoren. Dankzij ons gevarieerd assortiment en de ruime stock spelen wij zeer snel en gericht in op alle mogelijke vragen. Wij richten ons volledig op de verpakkingsbehoeftes van KMO’s en webshops.

Met onze vestiging in Retie zitten wij op de grens tussen Limburg en Antwerpen. Dit is de ideale uitvalsbasis om heel Vlaanderen te bedienen.

Wens je een persoonlijke service en een vaste samenwerking?

Graag, zaakvoerder Tom Corthout komt in dat geval geheel vrijblijvend persoonlijk langs voor verpakkingsadvies op maat. Contacteer ons hier voor een afspraak.

Website by Tonc