Op zoek naar verpakkingstape? Bovo geeft het juiste advies en levert wat je nodig hebt

Bedrijven en webshops hebben vaak massa’s verpakkingstape nodig om hun kartonnen dozen of postdozen veilig te sluiten voor verzending. De mogelijkheden voor verpakkingstape zijn enorm. Bovo Verpakkingen geeft advies op maat zodat je jouw producten de juiste bescherming biedt, een scherpe prijs betaalt én vlot werkt. Advies over verpakkingstape nodig? Contacteer ons gerust. Wij leveren rechtstreeks uit stock de gewenste producten.  

Als one-stop-shop voor alle mogelijke verpakkingen en toebehoren om producten veilig te verpakken en verzenden, kan u bij Bovo Verpakkingen uiteraard ook terecht voor verpakkingstape.

Verschillende soorten verpakkingstape

We zetten de mogelijkheden graag op een rij:

  • Verpakkingstape in pvc. Met pvc kiest u voor de stevigste verpakkingstape op de markt, perfect voor kartonnen en plastic verpakkingen. De perfecte tape voor alledaags gebruik. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ontdek hier de mogelijke lengtes, breedtes en diktes.
  • Verpakkingstape in polypropyleen (PP). Deze tape sluit perfect kartonnen dozen. Deze verpakkingstape kan perfect tegen hoge temperatuursschommelingen. Bovendien ligt de weerstand bijzonder hoog. Deze verpakkingstape bestaat in drie uitvoeringen:
    • Solvent: de meest gebruikte en best klevende. Zowel noise als no noise.
    • Acryl: een milieuvriendelijke verpakkingstape op waterbasis. Vooral no noise uitvoering. Ideaal voor nieuwe kartonnen dozen.
    • Hotmelt: perfect voor machinerollen. Ideaal voor een snelle verwerking.

Naast de verpakkingstape bent u bij Bovo Verpakkingen ook welkom voor de kartonnen dozen of de postdozen.

Kies voor een totaalleverancier

Bovo Verpakkingen wil een totaalleverancier zijn waar KMO’s en webshops terechtkunnen voor al hun verpakkingsnoden. Dankzij onze ruime stock en het brede assortiment leveren wij bijzonder snel alle mogelijke producten. Vanuit onze thuisbasis in Retie – op het snijpunt van Antwerpen met Limburg – bedienen wij heel Vlaanderen.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan persoonlijk advies. Zaakvoerder Tom Corthout gaat het liefst de baan op om klanten of potentiële klanten te bezoeken. Daarbij bekijkt hij ter plaatste de verpakkingsbehoeftes en geeft hij tips en advies op maat.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of vraag een offerte aan voor verpakkingstape.

Website by Tonc