Op zoek naar LDPE folie om te verpakken of als krimpfolie?

LDPE in de vorm van folie is een perfect materiaal om voorwerpen in te pakken. LDPE folie is ook perfect verkrijgbaar in de vorm van krimpfolie. Als one-stop-shop voor alle mogelijke verpakkingen en bijhorende benodigdheden voorziet Bovo Verpakkingen je van de nodige LDPE folie. Bovendien mag je op ons rekenen voor het nodige advies. Contacteer ons gerust voor een offerte.

LDPE staat voor Low Density Polyetheen. Vertaald luidt dit Lage Dichtheid Polyetheen. Dit product wordt gemaakt van olie. Het is een zacht verpakkingsmateriaal maar toch bijzonder taai. Daarnaast stoot LDPE het water af en is het een goede isolator. Het is goed bestand tegen zuren en de slagvastheid ligt hoog.

Dit maakt LDPE folie perfect voor het verpakken van levensmiddelen of als afdekfolie. Bovo Verpakkingen levert LDPE folie in alle mogelijke breedtes, diktes en lengtes.

LDPE folie als krimpfolie

LPDE folie kan ook verkregen worden als krimpfolie. Door verhitting krimpt de folie strak en mooi rond het product. Er bestaan verschillende types.

  • Monoaxiale krimpfolie: de folie krimpt eenzijdig rond het product.
  • Biaxiale folie: de LDPE folie krimpt aan twee zijdes, zodat het product langs alle kanten kan worden geseald.

Opties en uitvoeringen

Wij leveren onze LDPE folies om te krimpen met al dan niet verschillende opties: perforatie, stroef of glijdend, UV stabiel, antistatisch,… Ook voor de uitvoeringen bestaan er tal van mogelijkheden: vlakke folie, buisfolie, half open buis, krimphoezen,…

Vraag raad! Wij geven je graag persoonlijk advies. Zaakvoerder Tom Corthout komt zelfs persoonlijk bij je langs.

Waarom Bovo Verpakkingen?

Bovo Verpakkingen specialiseert zich als one-stop-shop in een snelle en betrouwbare service aan webshops en KMO’s. Wij bieden een totaalgamma aan van verpakkingen en alle benodigdheden om producten veilig te verpakken en te verzenden. Dankzij onze ruim assortiment en de grote stock kunnen wij bijzonder snel inspelen op de specifieke verpakkings- of beschermingsbehoeftes van elke klant.

Wij bedienen heel Vlaanderen vanuit onze vestiging in Retie, gelegen tussen de provincies Antwerpen en Limburg.

Interesse in LDPE folie? Contacteer ons gerust voor een offerte.

Website by Tonc