Nood aan kartonnen dozen op maat?

Bovo Verpakkingen voorziet je van kartonnen dozen op maat. Stel online in onze configurator de gewenste doos samen en wij leveren binnen de zeven werkdagen jouw kartonnen dozen op maat. Ook bedrukkingen behoren tot de mogelijkheden. Bij grote oplages geven we je graag extra korting. Hiervoor vraag je best een offerte op maat aan. Binnen de 24 uur ontvang je een compleet voorstel. De volumes voor onze kartonnen dozen op maat variëren meestal van enkele honderden stuks tot meerdere duizenden kartonnen dozen.

Bovo Verpakkingen is een flexibele one-stop-shop waar KMO’s en webshops welkom zijn voor al hun verpakkings- en verzendingsbehoeftes. Wij beschikken over een ruime stock van producten om goederen in te pakken, te beschermen en te verzenden.

Vanuit onze vestiging in Retie op het snijpunt tussen Antwerpen en Limburg, bedienen wij heel Vlaanderen. Wanneer bedrijven een vaste samenwerking overwegen, komt Tom Corthout graag persoonlijk langs om de mogelijkheden van Bovo Verpakkingen te presenteren. Daarbij mag je rekenen op verpakkingsadvies op maat.

Wat is mogelijk voor jouw kartonnen dozen op maat?

Kartonnen dozen op maat mag je letterlijk nemen. In onze online dozenconfigurator bepaal jij alles.

  • Jij kiest de hoogte, breedte en lengte van de dozen tot op de millimeter. Alles kan, van heel klein tot bijzonder groot.
  • Wil je jouw dozen in het wit of het bruin?
  • Moeten je kartonnen dozen op maat extra sterk zijn met een dubbele golf of volstaat karton in enkele golf?
  • Wil je op de kartonnen dozen een eigen bedrukking? Stuur ons dan per mail de tekst, het ontwerp, het logo,…. We bezorgen je graag een proefdruk vooraleer jouw kartonnen dozen op maat in productie gaan.
  • De oplages kunnen probleemloos variëren van enkele honderden tot meerdere duizenden stuks. Bij grote bestellingen graag we extra korting via een offerte.

Verder nog iets nodig?

Als totaalleverancier voor verpakkingen, kan je bij ons ook volgende items bestellen:

Heb je graag persoonlijk advies voor je kartonnen dozen op maat?

Contacteer ons gerust.

Website by Tonc