Je eigen doos op maat? Bovo klaart de klus!

Webshops of KMO’s die nood hebben aan een eigen doos op maat, zijn bij Bovo Verpakkingen aan het juiste adres. Bepaal nu met onze online dozenconfigurator de afmetingen van je volledige doos en kies de sterkte van het karton. Je krijgt meteen een prijs voor het gewenste aantal stuks. Wil je een bedrukking van je doos op maat? Geen probleem. Wij maken graag een offerte op maat. Binnen de 24 uur ontvang je een prijs. Een doos op maat leveren we al na zeven werkdagen. De mogelijke volumes variëren van enkele honderden tot meerdere duizenden dozen.

Bovo Verpakkingen ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een one-stop-shop voor alle mogelijke verpakkingen. Daarnaast leveren we ook de aanverwante materialen om de producten te beschermen. Wij beleveren vooral KMO’s en webshops.

Onze vestiging in Retie ligt centraal tussen de provincies Antwerpen en Limburg. Daarnaast zijn wij actief in heel Vlaanderen. Bij een mogelijke vaste samenwerking komt zaakvoerder Tom Corthout het liefst persoonlijk bij je langs. Je mag dan rekenen op verpakkingsadvies op maat.

Hoe komt jouw doos op maat tot stand?

Onze online dozenconfigurator begeleid je volledig doorheen het keuzeproces.

  • Bepaal in alle vrijheid de afmetingen van jouw doos op maat. Zowel kleine dozen als heel grote formaten zijn mogelijk. Je kiest in onze configurator de hoogte, de breedte en de lengte.
  • De basiskleuren van je doos op maat zijn ofwel wit ofwel bruin.
  • Volstaat enkel golf voor je kartonnen doos? Of wil je liever dubbele golf voor extra stevigheid en dikte?
  • Voor de bedrukking zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Bezorg ons per mail de tekst, het logo,… of wat je maar wenst. Vooraleer je doos op maat wordt gemaakt, bezorgen we je uiteraard een drukproef ter goedkeuring.
  • Wij maken een doos op maat vanaf enkele honderden stuks tot meerdere duizenden exemplaren. Bij grote oplages geven we je nog een extra korting. Vraag in dat geval zeker je offerte op maat aan. Binnen de 24 uur ontvang je een superscherpe prijs.

Wat heb je verder nodig?

Naast de doos op maat voorzien we je ook van alle bijhorende benodigdheden. Dankzij onze ruime stock helpen we je meteen verder met alle mogelijke:

Hulp nodig bij het samenstellen van je doos op maat?

Contacteer ons gerust. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Website by Tonc