Nood aan stretch folie voor je machine?

Beschik je over een machine en zoek je naar nieuwe folie? Kies dan voor onze revolutionaire en gepatenteerde draadjesfolie. Je realiseert een gewichtsbesparing van minstens 40%. Ook geniet je van een kostenreductie van 25% op je afwikkelfolie. Deze folie past gegarandeerd ook op jouw machine. Onze verpakkingsadviseurs demonstreren graag de voordelen van onze folie op jouw machine. Bovendien krijg je gericht advies voor het juiste folietype. Maak hier je afspraak voor een demonstratie.

Met onze nieuwe folies voor wikkelmachines voegt BOVO Verpakkingen letterlijk de draad bij het woord. Onze folie op jouw verpakking heeft alleen maar voordelen, we zetten ze voor jou graag op een rijtje.

 • 50% daling van het gewicht
  Met onze folie op jouw machine realiseer je een gewichtsbesparing van 40 tot 50% op het verpakken van één pallet. Onze folie is tussen de verstevigende draadjes veel dunner, waardoor je minder folie nodig hebt. Naast de voordelen voor het milieu, realiseer je meteen een kostenbesparing van 25% en heb je een lagere Val-I-Pac aangifte.
 • Extra scheurbestendig
  De interne draadjes in de folie maken dit verpakkingsmateriaal extra bestand tegen ongewenste scheuren.
 • Onze folie op jouw machine?
  Gegarandeerd kan ook jouw machine werken met onze folie? Onze folie past zowel op wikkelmachines met als zonder voorrek. Zonder enige aanpassing van je machine geniet je meteen van alle voordelen van onze draadjesfolie.
 • Welke folie heb je nodig?
  Onze verpakkingsadviseurs analyseren waarvoor je de folie gebruikt en geven je gericht advies voor het juiste folietype. Ons gamma omvat zowel wikkelfolie voor machines als voor manueel gebruik. Binnen elke categorie hebben we folietypes voor lichte toepassingen, voor algemene toepassingen en voor zwaar gebruik. We kopen persoonlijk langs om de mogelijkheden te demonstreren en je te adviseren.

Zoek je naar nieuwe folie voor je machine?

Maak hier je afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Website by Tonc