Dozen op maat, al na 7 werkdagen klaar

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van kartonnen dozen op maat? Kies dan voor Bovo Verpakkingen uit Retie. Met onze handige dozenconfigurator bepaal je zelf de afmetingen, de kwaliteitsgraad en een eventuele bedrukking. Onze dozen op maat worden na zeven werkdagen op je bedrijf geleverd. Deze service voor dozen op maat is geschikt vanaf enkele honderden tot meerdere duizenden stuks. Bij grote bestellingen mag je rekenen op een extra korting bovenop wat de calculator aangeeft. Contacteer ons in dat geval voor een offerte op maat.

Bovo Verpakkingen specialiseert zich als verpakkingsleverancier in een snelle service aan webshops en KMO’s. Vanuit onze thuisbasis in Retie – op het snijpunt tussen Antwerpen en Limburg – richten wij ons op bedrijfsklanten in heel Vlaanderen.

Bij een mogelijke vaste samenwerking komt Tom Corthout graag persoonlijk langs. Je mag dan rekenen op verpakkingsadvies op maat.

Welke dozen op maat zijn mogelijk?

  • Op vlak van afmetingen kennen onze dozen op maat weinig beperkingen. Heel klein of juist bijzonder grote dozen zijn perfect mogelijk. Je bepaalt in de online configurator tot op de millimeter de lengte, breedte en hoogte.
  • Voor de kleur heb je standaard de keuze uit wit of bruin.
  • Op vlak van stevigheid kan je kiezen voor karton met enkele golf of voor steviger karton met dubbele golf.
  • Wens je ook een bedrukking? Lever dan per mail de tekst of foto’s aan. Vooraleer de dozen op maat in productie gaan, ontvang je dan eerst ter goedkeuring een drukproef.

Ook alle accessoires beschikbaar

Ook voor alle aanverwante producten ben je bij Bovo Verpakkingen aan het juiste adres. Wij ontwikkelden ons met een breed assortiment en een ruime stock tot een one-stop-shop voor het veilig verpakken en verzenden van alle mogelijke producten.

Bestel daarom samen met je dozen op maat meteen de volgende items:

Advies nodig voor je dozen op maat?

Contacteer mij gerust voor alle mogelijke advies.

 

 

 

Website by Tonc