Bubbelfolie nodig? Wij leveren snel wat je wilt

Nood aan bubbelfolie om je producten in een kartonnen doos te beschermen voor verzending of transport? Bovo Verpakkingen levert de gewenste bubbelfolie meteen uit stock. Naast de rollen behoren ook vellen met bubbelfolie tot de mogelijkheden. Een prijs weten? Contacteer ons meteen voor een offerte. Binnen de 24 uur ontvang je een offerte op maat met onze scherpste prijzen.

Buffelfolie is een uitstekend beschermingsproduct voor kostbare of breekbare voorwerpen. Wanneer je een voorwerp in bubbelfolie rolt, dan wordt het volledig beschermd door de met lucht gevulde noppen. Er wordt als het ware een volledig luchtkussen rond je product gecreëerd.

Wat zijn de voordelen van bubbelfolie?

Bubbelfolie absorbeert alle mogelijke schokken tijdens het transport en verwerkt eventuele stoten op de verpakking. Daarbij is het product zeer licht en uiterst economisch. Dankzij de soepelheid kan het voor elk object dienen.

Het creëert bovendien geen stof bij het versnijden. Daardoor kunnen ook levensmiddelen in bubbelfolie verpakt worden.

De transparantie en waterdichtheid geven bubbelfolie extra meerwaarde, net als de volledige recycleerbaarheid.

Wij bieden bubbelfolie met een nophoogte van 4, 8 of 12 mm. De nopdiameter bedraagt 10, 18 of 30 mm. De breedte van de rollen (100 meter) varieert van 40 centimeter tot en met maar liefst 2 meter.

Andere vormen van bubbelfolie

Naast vellen (op rol met afscheurperforatie) en de traditionele rollen bestaan er ook nog bubbelzakken en bubbelhoezen. Hier kan je het product handig in steken. Uiteraard kan je ook hiervoor bij Bovo Verpakkingen terecht.

One-stop-shop voor verpakkingen

Bubbelfolie is slechts één van de talrijke producten die Bovo Verpakkingen als one-stop-shop verpakkingsspecialist levert. Dankzij onze ruime stock en breed assortiment mogen onze klanten – hoofdzakelijk KMO’s en webshops – rekenen op een snelle service. Wij leveren alles om producten te beschermen, te verpakken en te verzenden. Op onze website krijg je een handig overzicht van onze mogelijkheden.

Interesse in een vaste samenwerking met Bovo als verpakkingsspecialist?

Zaakvoerder Tom Corthout komt persoonlijk bij je langs voor verpakkingsadvies op maat. Maak hier je afspraak.

Website by Tonc