Bescherm je producten met schuimfolie van Bovo Verpakkingen

Met de schuimfolie van Bovo Verpakkingen komen je producten vast en zeker veilig op hun bestemming aan. Wij hebben schuimfolie in alle formaten en in alle uitvoeringen. Dankzij onze grote stock leveren wij de schuimfolie vrijwel meteen in de gewenste hoeveelheden. Ontdek hier een overzicht met de standaardafmetingen? Meteen een prijs weten? Contacteer ons hier voor een offerte op maat. Binnen de 24 uur ontvang je een antwoord.

Samen met bubbelfolie vormt schuimfolie een uitstekende beschermingslaag rond een product voor verzending of transport.

Schuimfolie is gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim. Wij bieden dit beschermingsmateriaal aan in alle mogelijke densiteiten, diktes en breedtes. Zo bepaal je zelf de gewenste bescherming tegen krassen en stoten.

Kan je niet meteen kiezen uit onze mogelijkheden? Tom Corthout geeft je graag persoonlijk advies.

Waarom schuimfolie voor de bescherming van je producten?

Schuimfolie biedt heel wat extra voordelen om je producten te beschermen. Allereerst is het een lichte bescherming, waardoor de transportkosten niet omhoog gaan. Het product is uitermate soepel, waardoor je uiteenlopende producten kan verpakken.

Daarnaast is dit beschermingsmateriaal volledig reukloos, stofvrij en niet giftig. Dit maakt het perfect voor levensmiddelen. Zo is het ook bestand tegen vocht en schimmels. Wanneer nodig isoleert schuimfolie tegen warmte en geluid.

Schuimfolie is bovendien chemische inert. De meeste chemicaliën hebben er geen impact op. Tenslotte is het volledig recycleerbaar en vrij van cfk’s.

Andere vormen van schuimfolie

Naast de schuimfolie op rollen bieden wij ook mogelijkheden met schuimzakken en schuimvellen (los of met perforatie op rol).

Je totaalspecialist voor beschermingsmaterialen en verpakkingen

Bovo Verpakkingen voorziet KMO’s en webshops van alle mogelijke verpakkingen en beschermingsmateriaal. Dankzij ons ruim assortiment aan producten en de ruime stock leveren we snel alle materialen en toebehoren die nodig zijn om producten veilig te verzenden.

Met onze vestiging in Retie – op de grens van de provincies Antwerpen en Limburg – hebben we de perfecte uitvalsbasis om snel heel Vlaanderen te bedienen.

Zaakvoerder Tom Corthout gaat graag persoonlijk langs bij potentiële klanten om de mogelijkheden van Bovo Verpakkingen te presenteren. Daarbij krijg je verpakkingsadvies op maat, volledig afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf of webshop. Contacteer ons gerust voor meer info.

Website by Tonc