Met onze unieke stretchfolie bespaar tot 25%

BOVO Verpakkingen lanceert een unieke stretchfolie op de Belgische verpakkingsmarkt. Met dit gepatenteerde product voegen we letterlijk de draad bij het woord… Zo bevat deze stretchfolie verstevigende draadjes. Hierdoor verbruik je voor het stevig inwikkelen van één pallet maar liefst 40 tot 50% minder stretchfolie. Dit staat meteen gelijk met een kostenreductie van 25%. Onze nieuwe stretchfolie is verkrijgbaar in verschillende types, zowel voor machinale als manuele afwikkeling. Deze draadjesfilm overtreft op alle vlakken de traditionele stretchfolie. Onze verpakkingsadviseurs komen persoonlijk bij je langs om de voordelen te demonstreren. Maak hier je afspraak.

Er valt geen enkele reden te bedenken waarom je niet zou overschakelen naar onze nieuwe draadfolie. We zetten graag de verschillende voordelen en mogelijkheden op een rij.

 • De helft minder folie voor het inpakken van één pallet
  Omdat de draadjesfilm tussen de draadjes veel dunner is dan traditionele stretchfolie, gebruik je automatisch veel minder folie voor het inpakken van één pallet. De gewichtsbesparing loopt op tot maar liefst 40%. Dit leidt tot een besparing van 25%, onder andere door de lagere Val-I-Pac aangifte.
 • Ultieme scheurbestendigheid
  De unieke draadjes in onze nieuwe folie verzekeren de folie van de vereiste stevigheid. Deze nieuwe stretchfolie is dankzij deze interne versteviging uitermate scheurbestendig.
 • Te gebruiken op elke wikkelmachine
  Je hoeft niet te investeren in een aanpassing van je bestaande wikkelmachines. Onze nieuwe stretchfolie kan probleemloos gebruikt worden op elke machine met of zonder voorrek. Wij komen ter plaatse langs om de overschakeling te begeleiden én optimaliseren daarbij de werking van je machine. Zo behaal je extra voordeel uit een overschakeling.
 • Eenvoudig voor manueel gebruik
  Onze folie is dankzij het lagere gewicht veel eenvoudiger te hanteren. Daarnaast blokkeert de folie bij het uitrekken, waardoor je meteen weet wanneer te stoppen. Op dat moment ben je zeker van een optimaal gebruik van onze stretchfolie. Bij traditionele wikkelfolies voel je deze ingebouwde ‘stop’ niet en rek je soms te ver.
 • Voor elke toepassing een aangepaste stretchfolie
  De draadjesfolie is verkrijgbaar voor alle mogelijke toepassingen, zowel licht, algemeen als zwaar gebruik. Onze verpakkingsadviseurs analyseren ter plaatse je verpakkingsbehoeftes en geven je aangepast advies voor de juiste stretchfolie.

De voordelen van onze draadjesfolie persoonlijk ervaren?

Maak hier je afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

 

 

 

Website by Tonc