Kies voor onze revolutionaire rekwikkelfolie en bespaar tot 25%

Met de ‘draadjesfolie’ lanceert BOVO Verpakkingen een compleet nieuwe en gepatenteerde rekwikkelfolie op de Belgische verpakkingsmarkt. Deze stretchfolie bevat draadjes ter interne versteviging waardoor je tot de helft minder rekwikkelfolie nodig hebt voor het stevig inwikkelen van één pallet. De besparingen lopen op tot maar liefst 25%. Bovendien maak je ook voor het milieu de juiste keuze. Voor elke behoefte hebben wij een aangepaste rekwikkelfolie, zowel voor machinaal als manueel gebruik. Onze verpakkingsadviseurs demonstreren je vrijblijvend de mogelijkheden en adviseren welke rekwikkelfolie jouw behoeftes perfect invult. Maak hier je afspraak.

BOVO Verpakkingen voegt met deze revolutionaire rekwikkelfolie letterlijk de draad bij het woord. Deze revolutionaire uitvinding heeft alleen maar voordelen, er bestaat geen enkel argument om niet over te schakelen.

 • Gewichtsdaling tot 50% per pallet
  In vergelijking met een traditionele folie is onze folie tussen de draadjes veel dunner. Daardoor heb je voor dezelfde stevigheid veel minder folie nodig. Deze gewichtsdaling tot 50% is niet alleen goed voor het milieu, je kosten voor wikkelfolie zakken met 25%. Bovendien daalt je aangifte voor Val-I-Pac.
 • Rekwikkelfolie zonder risico op scheuren
  De draadjes zorgen voor een absolute scheurbestendigheid. Ook bij technische en zware omstandigheden loop je geen risico op ongewenste scheuren.
 • Toepasbaar op je bestaande machines
  Wil je overschakelen? Dat kan meteen, want je hoeft niet te investeren in andere wikkelmachines of technische aanpassingen laten doorvoeren. Onze nieuwe rekwikkelfolie past perfect op jouw bestaande machines, zo laten onze verpakkingsadviseurs je graag persoonlijk zien. Bovendien optimaliseren we je machines zodat je extra rendement haalt uit de overschakeling. Wij hebben rekwikkelfolie met draadjes voor machines met voorrek en zonder voorrek.
 • Beter manueel afwikkelen
  Met onze draadjesfilm daalt het gewicht van één rol, waardoor je meer ergonomisch kan werken. Ook het afwikkelen zelf verloopt veel vlotter. Zo blokkeert de rekwikkelfolie automatisch wanneer je de optimale stretch bereikt hebt.
 • De juiste wikkelfolie voor elke toepassing
  Binnen het gamma aan draadjesfolie hebben we voor elke verpakkingsbehoefte de juiste oplossing, van licht tot bijzonder zwaar gebruik. Onze verpakkingsadviseurs komen persoonlijk langs voor het juiste advies.

Onze nieuwe afwikkelfolie met eigen ogen zien?

Maak hier je afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

 

Website by Tonc