Bespaar tot 25% op je machinefolie

Ben je op zoek naar machinefolie voor het veilig en stevig verpakken van paletten? Kies dan voor de gepatenteerde nieuwe machinefolie met ingewerkte draadjes. Deze draadjes zorgen voor een geïntegreerde versteviging van de machinefolie, waardoor je veel minder folie verbruikt. De gewichtsdaling loopt op tot maar liefst 40 à 50%. Dit is niet alleen positief voor het milieu, je realiseert meteen ook een kostenreductie op je machinefolie van 25%. Onze verpakkingsadviseur komen graag ter plaatse voor een vrijblijvende demonstratie. Onze machinefolie werkt feilloos op jouw bestaande wikkelmachines. Maak hier je afspraak.

Met onze vernieuwende draadjesfilm voegt BOVO Verpakking letterlijk de draad bij het woord. We zetten de voordelen van onze vernieuwende stretchfolie even op een rij:

 • Een gewichtsdaling tot 50% per pallet
  Onze nieuwe machinefolie is tussen de verstevigende draadjes veel minder dik in vergelijking met een traditionele folie. Daardoor heb je veel minder folie nodig om een pallet stevig te verpakken. De winst in minder gewicht loopt op tot 50%. Naast een dalende aangifte voor je Val-I-Pac realiseer je ook een kostenbesparing van 25%.
 • Onze machinefolie scheurt niet
  Dankzij de interne draadjes in de folie is onze stretchfolie zeer solide. Je hebt veel minder risico’s op ongewenste scheuren.
 • Past perfect op je bestaande wikkelmachines
  Onze nieuwe folie past gegarandeerd op je bestaande wikkelmachines. Dat geldt zowel voor machines zonder voorrek als met voorrek. Wij komen persoonlijk langs om dit te bewijzen. Daarbij optimaliseren we de werking van je machine zodat je geniet van alle voordelen van onze nieuwe machinefolie.
 • De juiste folie voor elke behoefte
  In ons gamma aan draadjesfolies hebben we voor elke verpakkingsbehoefte de juiste oplossingen. Zo omvat ons gamma folies voor lichte toepassingen, gewone toepassingen en zeer zware toepassingen. Ook voor folie voor manueel gebruik hebben we een gepaste oplossing. Weet je niet welke folie te kiezen? Geen probleem, onze verpakkingsadviseurs komen persoonlijk bij je langs. We analyseren jouw behoeftes en geven je advies voor het juiste folietype.

Kies voor onze machinefolie met draadjes en geniet van talrijke voordelen?

Maak hier je afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

 

Website by Tonc