Bespaar tot 25% met onze nieuwe inpakfolie met draadjes

BOVO Verpakkingen lanceert een nieuwe revolutionaire inpakfolie met draadjes. Deze inpakfolie is zowel bruikbaar voor manueel afwikkelen als manueel gebruik. Dankzij de interne versteviging met de draadjes loop je geen risico op ongewenst scheuren. Bovendien daalt het gewicht aan afwikkelfolie per pallet met maar liefst 50%. Naast de voordelen voor ons leefmilieu, levert dit je een kostenbesparing op van 25%. Ons gamma aan revolutionaire inpakfolie met draadjes omvat verschillende mogelijkheden voor elke verpakkingsbehoefte: licht, algemeen en zwaar gebruik. Onze verpakkingsadviseurs geven je graag persoonlijk advies. Maak hier je afspraak voor een demonstratie.

Met onze vernieuwende inpakfolie voegt BOVO Verpakking de draad bij het woord. Er bestaat geen argument om niet over te schakelen naar onze draadjesfilm.

 • Tot 50% minder inpakfolie per pallet
  Voor dezelfde stevigheid heb je maar liefst 50% inpakfolie nodig. De grote winst zit in de veel dunnere folie tussen de draadjes. Deze gewichtsdaling zorgt meteen ook voor een mooie kostenbesparing van maar liefst 25%. Ook je aangifte voor Val-I-Pac daalt.
 • Geen risico op ongewenste scheuren
  De draadjes in onze nieuwe inpakfolie zorgen voor de nodige versteviging, waardoor je geen risico’s loopt op ongewenste scheurvorming.
 • Probleemloos overschakelen met je huidige machines
  Onze nieuwe inpakfolie is gepatenteerd en revolutionair, toch kan je deze perfect gebruiken op je bestaande wikkelmachines. Zowel op machines met als zonder voorrek kan je onze wikkelfolie gebruiken. Wij demonstreren persoonlijk de werking van onze draadjesfilm op jouw machines. Bovendien optimaliseren we je machine voor een optimaal rendement.
 • Ook vlotter bij manueel gebruik
  We hebben ook een aangepaste inpakfolie met draadjes voor manueel gebruik. Het lichtere gewicht per rol zorgt meteen voor een ergonomiewinst. De folie blokkeert automatisch wanneer je de perfecte stretch bereikt.
 • Inpakfolie voor elke verpakkingsbehoefte
  Wij hebben stretchfolie voor elke behoefte. Onze adviseurs komen langs en geven je gericht advies.

Ontdek de voordelen van onze gepatenteerde inpakfolie met draadjes?

Maak hier je afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

 

Website by Tonc